Søg
Close this search box.

Locinox

Vi har forhandlet Locinox produkter i over 20 år. I dag er vi Bronze forhandlere for det internationale firma med hovedsæde i Belgien.

Locinox har udviklet sig meget i den periode. I starten var det hovedsageligt låsekasser og hængsler, som de solgte. I dag har de et komplet varekatalog med bl.a. dørpumper, elektriske låse, mekaniske kodelåse, låsekasser til indbygning, motoriserede skudrigler, mv.

Med et meget bredt udvalg af de forskellige låsekasser og hængsler, så vil I helt sikkert finde netop det, der er bedst til netop jeres projekt. For alle produkter fra Locinox System Arkiv – Pschack gælder det, at de er gennemtestet og udført i rustfri materialer, så lang levetid kan opnås.

På Locinox produkterne er der som hovedregel 3 års garanti, under forudsætning af, at produkterne installeres og bruges korrekt. De elektriske komponenter er dog undtaget, idet der kun er 2 års garanti på disse.

Locinox-produkterne bør kun installeres af professionelle installatører eller producenter, og de skal installeres korrekt i henhold til installationsinstruktionerne, som følger med dem ved levering. Dette er vigtigt at vide, idet garantien ikke dækker ved forkert installation, brug eller vedligeholdelse.

Garantien indebærer, at det er muligt at få repareret et defekt produkt hos Locinox, eller få pengene tilbage efter eget valg. Hvis garantiperioden er udløbet, er dette desværre ikke længere en mulighed.

Ligesom med smedejernsprodukterne rådgiver vi jer selvfølgelig, så det bliver en god oplevelse for jer at handle hos os.