Handelsbetingelser

Bestilling
Når du handler hos P. Schack Aps skal du afgive en række oplysninger navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige fordi vi selvfølgelig skal vide hvor vi skal sende varerne til men også for at vi kan kontakte dig hvis der er problemer med din ordre i form af udsolgte varer eller lignende.
Har du spørgsmål til brugen af webshoppen eller varerne er du altid velkommen til at kontakte os på e-mail eller telefon

Generelt tager vi forbehold for udsolgte varer, samt tastefejl vedr. pris og vægt. Enkelte komponenter kan variere lidt mht. design.

Betaling
Når du bestiller varer hos firmanavn kan du vælge at betale din ordre på en af følgende måder:

Bankoverførsel
Hvis du vælger betaling via bankoverførsel afsendes dine vare når vi modtager betalingen. Hvis ikke betalingen er modtaget senest 5 bankdage efter bestilling annulleres ordren. Kontooplysninger til brug ved betalingen vil fremgå af din ordrebekræftelse.

Betalingskort
Hvis du betaler med betalingskort trækkes pengene på din konto når varerne afsendes. Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til PBS (Nets)
Hos P. Schack Aps kan du betale med følgende kort: ikke aktiv pt.

Eller kontant ved afhentning

OBS! lige pt. kan du kun betale med bankoverførsel eller mobilepay (58020)

Levering
Ordre hos P. Schack Aps leveres med fragtfirma vi vælger alt efter ordrens omfang til den ønskede leverings adresse. Du vil i bestillingsprocessen kunne vælge mellem de, for din ordre, tilgængelige leveringsformer.
Normalt ekspederes din ordre i løbet af en til to hverdage efter vi har modtaget betalingen. Hertil skal lægges den forsendelses tid der er som følger: normalt fra dag til dag. Nedenstående gælder for hele Danmark (dog undtaget ikke brofaste øer) og kun ubehandlede smedejernsdele samt automatik og mindre dele – dvs. hvis det er et færdigt produkt som låge hegn port etc. så laves der tilbud på fragten.

OBS! P Schack Aps har ret til at annullere en ordre eller justere prisen i samråd med kunden – hvis der er en fejl på priser i webshop, eller der er ekstreme prisstigninger, meget ustabile forhold som Corona, krig og lignende.

Fortrydelsesret
Bestillinger hos P. Schack Aps er omfattet reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder at du som kunde har 14 dages fuld returret. Hvis du ønsker at gøre brug af din returret skal dette meddeles os hurtigst muligt efter modtagelsen.

Når du returnere de købte varer skal det ske i samme stand og antal, samt i samme emballage. Dette gælder kun for varer bestilt og leveret direkte fra webshop, for varer der er speciel fremstillet / tilpasset eller taget hjem på din bestilling er der ingen returret.

Det gør vores arbejde meget nemmere og fremmer dermed tilbagebetalingen hvis du på følgeseddelen angiver fakturanummer, eller du ligger en kopi af fakturaen i pakken.

Inden returnering skal dette meddeles først.

Du er på ingen måde forpligtet til at angive nogen grund til returneringen, men vi vil sætte pris på det hvis du alligevel gør det. Uden tilbagemeldinger fra vore kunder er det svært for os at vide hvor skal sætte ind for at forbedre vort sortiment eller service.

Ved fortrydelse af købet får du refunderet hele det fakturerede beløb eksklusiv fragt og eventuelle gebyrer. Forsendelses omkostninger i forbindelse med returneringen betales af kunden.

Tilbagebetaling af købssummen sker som bankoverførelse, og du skal derfor oplyse om dit pengeinstituts navn og dit registrerings – og kontonummer. Vi overfører pengene til din konto inden for 5 arbejdsdage efter vi har modtaget varerne fra dig.

Du skal returnere varerne i den originale emballage, og det er dit ansvar at sørge for at varerne er forsvarligt beskyttet under transporten. Vi anbefaler dig derfor, hvis du er i tvivl om du ønsker at beholde det købte, at du gemmer kasse og anden emballage.

Fortrolighed
P. Schack Aps vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre, oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet, sammen med anmeldelse herom.

I forbindelse med dit besøg på P. Schack Aps hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug. Disse oplysninger omfatter, men er ikke nødvendigvis begrænset til:

• Hvilket land kommer den besøgende fra
• Hvordan finder de besøgende vores side
• Hvilken browser bruger de besøgende
• Hvilken skærmopløsning har de besøgende
• Hvilken side kommer den besøgende ind på
• Hvilken side forlader den besøgende sitet fra
• Hvor lang tid bruger den besøgende på siden
• Hvor mange side ser den besøgende